Personvernerklæring

Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling og bruk av personopplysninger på trekompaniet.no. Her finner du informasjon blant annet om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har. Trekompaniet AS, organisasjonsnummer: 916 682 271. Trekompaniet er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål. E-post: post@trekompaniet.no.

1. OM NETTSTEDET

www.trekompaniet.no er en landsdekkende plattform for Trekompaniet AS og deres forhandlere. Dersom du er i kontakt med en av våre forhandlere vil denne være behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles for å oppfylle kjøpsavtalen. Spørsmål angående dine personopplysninger må rettes til den aktuelle forhandleren.

2. HVA BRUKER VI OPPLYSNINGER TIL OG HVORDAN BEHANDLES DISSE?

Forespørsel om håndverkstjenester
Kunden sender inn en forespørsel om håndverkstjenester når kunden ønsker bistand gjennom våre nettsider, og forespørselen blir behandlet av Trekompaniet AS.

Trekompaniet AS besvarer henvendelser både via e-post og telefon, derfor ber vi om den informasjonen. Trekompaniet AS vil benytte personopplysningene for å ta kontakt med deg vedrørende din forespørsel. Trekompaniet AS er da ansvarlig for sin bruk av personopplysninger. Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Vi innhenter følgende opplysninger i forbindelse med dette:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Digital markedsføring
Vi bruker cookies på vår nettside for å kunne gi deg best mulig tilpassede annonser i digitale flater som nettaviser og sosiale medier. Les mer om hvordan vi bruker cookies under i punkt 4.

Andre henvendelser (f.eks. kundehjelp)
Avhengig av hva henvendelsen gjelder og hvilken kanal du kontakter oss via (telefon eller e-post), vil vi kunne ha behov for å vite hvem du er, hvilket produkt du har kjøpt, din adresse eller ditt telefonnummer. Vi vil innhente de opplysninger vi trenger for å hjelpe deg.

3. HVEM FÅR TILGANG TIL DINE PERSONOPPLYSNINGER?

I enkelte tilfeller trenger vi å dele dine personopplysninger med andre virksomheter:

Andre virksomheter: I noen tilfeller vil vi ha behov for å dele dine personopplysninger med Fritzøe Engros. Opplysningene vi deler vil i mottakerselskapet ikke bli brukt for andre formål enn de som er angitt ovenfor i punkt 2.

Trekompaniet AS vil være ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med oppfyllelse av kjøpet.

Offentlig myndighet: Dine personopplysninger kan i spesielle tilfeller bli utlevert til relevant offentlig myndighet. Slik utlevering vil bare finne sted dersom vi er pålagt dette etter gjeldende lover og regler.

4. BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Vi benytter såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen på nettstedet. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside legges i din nettlesers internminne.

Du har muligheten til å hindre at vi plasserer slike informasjonskapsler i din nettleser. De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere cookies automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke blir akseptert. På Nettvett.no får du tips om hvordan du administrerer bruken av cookies for de ulike nettleserne. Ulempen med å deaktivere cookies i nettleseren din er at nettstedet ikke vil fungere optimalt. Vi benytter også andre verktøy enn informasjonskapsler for å innhente informasjon om din IP-adresse, hvilken type nettleser du bruker, operativsystem, dato og tid for besøk på Nettstedet, samt en del data om hvordan du navigerer på siden.

Denne informasjonen bruker vi til å analysere trender, slik at vi kan gjøre nettstedet mer brukervennlig.

Cookiene fra Google Analytics brukes til å:

•    Bestemme en ny brukersesjon/ et besøk

•    Skille brukere og brukersesjoner ved navigering

•    Sjekke interoperabilitet mellom nye og gamle versjoner av Google Analytics

•    Lagre trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde siden

5. DINE RETTIGHETER – LAGRING OG SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

Du har rettigheter i personopplysninger som gjelder deg. Hvilke rettigheter du har, avhenger av omstendighetene. For spørsmål vedrørende dine rettigheter ta kontakt med oss på post@trekompaniet.no

Ønsker du mer informasjon om lagring og retting av personopplysninger så kan du ta kontakt med oss. Se kontaktinformasjonen over.

Dersom du er misfornøyd med vår behandling av personopplysninger, kan du sende en klage til Datatilsynet. Vi ber imidlertid om at du kontakter oss først, så skal vi forsøke å løse problemet.

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten.

For å ta i bruk dine rettigheter kan du ta kontakt med oss via epost: post@trekompaniet.no.

Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger for dette formålet er ditt samtykke. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å sende oss en mail på post@trekompaniet.no.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

6. ENDRINGER

Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på Nettstedet. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på Nettstedet.