top of page
FSC Sertifisert trevirke

Trekompaniet AS er stolt over å være en ledende leverandør av skreddersydd, spesialtilpasset trevirke av høyeste kvalitet og utførelse, og har oppnådd FSC®-sertifisering som en bekreftelse på vårt engasjement for bærekraftighet. Denne sertifiseringen står som et vitnesbyrd om vårt dedikerte arbeid og er en garanti for våre kunder om at både materialene vi bruker og prosessene vi følger, er i tråd med strenge bærekraftighetsstandarder.

For Trekompaniet betyr FSC®-sertifiseringen enormt mye; den representerer en dyp forpliktelse til å fremme ansvarlig skogforvaltning som ikke bare gavner miljøet, men også sikrer sosiale og økonomiske fordeler for samfunnet. Denne sertifiseringen gir våre kunder full sporbarhet av trevirket – fra det ferdige produktet tilbake til skogen det kommer fra. Den stiller strenge krav til skogdriften, sørger for at hogst foregår kontrollert uten å føre til avskoging, og tar vare på interesser og rettigheter til lokalbefolkningen.

FSC® er anerkjent som det mest troverdige systemet for skogsertifisering av miljøorganisasjoner som WWF (World Wildlife Fund), noe som understreker vår forpliktelse til å levere ikke bare eksepsjonelt trevirke, men også til å bidra til en mer bærekraftig og rettferdig verden.

Ved å velge Trekompaniet, velger våre kunder et firma som ikke bare fokuserer på kvalitet og presisjon i hvert enkelt produkt, men som også ivaretar og respekterer miljøet for nåværende og fremtidige generasjoner.

bottom of page